Valiză suspectă, găsită în faţa unei bănci din Arad. Forţele de ordine intervin

Importante forţe de ordine intervin, marţi, la ora transmiterii acestei ştiri, în centrul municipiului Arad, după ce o angajată a unei bănci a sunat la 112 anunţând prezenţa unei valize suspecte în faţa sediului, perimetrul fiind izolat şi traficul închis.

133 afișări
Imaginea articolului Valiză suspectă, găsită în faţa unei bănci din Arad. Forţele de ordine intervin

Valiză suspectă, găsită în faţa unei bănci din Arad. Forţele de ordine intervin

Valiza a fost descoperită în faţa sediului unei bănci de pe bulevardul Revoluţiei din Arad, iar o angajată a sunat la 112.

Potrivit Biroului de presă al Poliţiei Arad, la locul incidentului au fost trimise echipe de poliţişti şi jandarmi, pentru a izola perimetrul.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Arad, Ovidiu Liber, a precizat că nu a existat o ameninţare la 112, dar că procedurile standard prevăd luarea unor măsuri de siguranţă.

Astfel, a fost închisă şi circulaţia rutieră în zonă, fiind afectat traficul în tot centrul oraşului din cauza acestei măsuri.

La locul incidentului sunt aşteptaţi o echipă pirotehnică şi specialişti SRI.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici