Vanghelie: Nu mai organizez Vanghelion, pentru că fizic nu am mai avut timp

Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, a declarat, joi, că anul acesta nu va mai organiza Vanghelionul, pentru că nu a mai avut timp, şi din cauza acţiunilor politice de care a vrut să se ocupe.

1245 afișări
Imaginea articolului Vanghelie: Nu mai organizez Vanghelion, pentru că fizic nu am mai avut timp

Vanghelie: Nu mai organizez Vanghelion, pentru că fizic nu am mai avut timp (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"Nu mai organizez Vanghelion pentru că au fost atât de multe lucruri de făcut în perioada aceasta, încât, fizic, nu am mai avut timp. Fizic nu a mai existat timp, şi din cauza acţiunilor politice de care am vrut şi eu să mă ocup", a spus Marian Vanghelie.

Petrecerea organizată de Primăria Sectorului 5, Vanghelionul, a avut prima ediţie în 2001 şi a mai fost întrerupt, în 2009 şi 2010, din cauza crizei.

De-a lungul timpului, au susţinut concerte la Vanghelion artişti ca Tony Braxton, Enrique Iglesias, Tom Jones, Joe Cocker, Europe, Zucchero, Bonie Tyler, Alphaville, Toto Cutugno şi Demis Roussos.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici