VÂNT în toate regiunile ţării, până pe 31 martie

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o informare referitoare la intensificări ale vântului, valabilă în intervalul 28 martie - 31 martie, în toate regiunile ţării.

803 afișări
Imaginea articolului VÂNT în toate regiunile ţării, până pe 31 martie

VÂNT în toate regiunile ţării, până pe 31 martie (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

În intervalul menţionat, mai ales în timpul zilei, vântul va avea intensificări în toate regiunile, cu viteze ce vor depăşi izolat 50 – 60 km/h. La munte intensificările vor fi susţinute, cu rafale de peste 70 km/h.

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor prognozate, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj prin avertizări meteorologice ulterioare.

Vezi cum va fi vremea în oraşul tău, pe Apropo.ro!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici