Vânt PUTERNIC de până la 70 km/oră. Circulaţia pe A1, afectată

Pe Autostrada A1 Sibiu- Deva se circulă îngreunat din cauza vântului puternic, între kilometrii 238 şi 292, rafalele de vânt ajungând şi la 70 de kilometri pe oră, informează, duminică după-amiaza, Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

858 afișări
Imaginea articolului Vânt PUTERNIC de până la 70 km/oră. Circulaţia pe A1, afectată

Vânt PUTERNIC de până la 70km/oră. Circulaţia pe A1, afectată

„Pe A1 Sibiu- Deva, se circulă îngreunat din cauza vântului puternic, între kilometrii 238 şi 292 (rafale de vânt între 55-70 km/h)”, potrivit Centrului Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).

Probleme în trafic sunt şi pe DN1, unde se înregistrează aglomeraţie dinspre Braşov către Valea Prahovei.

Circulaţia este redirecţionată şi pe ruta alternativă DN1A Săcele - Cheia - Ploieşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici