Vântu: Îmi doresc ca atunci când Băsescu va pierde în sfârşit o bătălie să îl văd în locul meu

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vântu a declarat, joi, la ieşirea din sediul Parchetului, în momentul în care a fost urcat în duba Poliţiei, după reţinere, că îşi doreşte ca atunci când Traian Băsescu va pierde, în sfârşit, o bătălie, să îl vadă în locul său.

24 afișări
Imaginea articolului Vântu: Îmi doresc ca atunci când Băsescu va pierde în sfârşit o bătălie să îl văd în locul meu

Vântu: Îmi doresc ca atunci când Băsescu va pierde în sfârşit o bătălie să îl văd în locul meu (Imagine: Catalina Filip/Mediafax Foto)

"Îmi doresc foarte mult ca atunci când Traian Băsescu va piede, în sfârşit, o bătălie, să îl văd în locul meu", a spus Sorin Ovidiu Vântu, înainte să fie urcat în duba Poliţiei.

Sorin Ovidiu Vântu a fost reţinut, joi, de procurorii Parchetului instanţei supreme, pentru 24 de ore, în legătură cu favorizarea fugii lui Nicolae Popa, fostul director al Gelsor, din România.

Concret, omul de afaceri Sorin Ovidiu Vântu a fost reţinut sub acuzaţia de favorizarea infractorului.

Sorin Ovidiu Vântu va fi dus în arestul Direcţiei Cercetări Penale.

Procurorii i-au audiat pe Sorin Ovidiu Vântu, Liviu Luca, preşedintele Federaţiei Sindicatelor Libere Petrom, Octavian Ţurcan şi pe Alex Stoian, în cazul lui Nicolae Popa, fostul director al Gelsor, condamnat la 15 ani de detenţie pentru prăbuşirea FNI, au declarat, joi, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Preşedintele Traian Băsescu declara, în 3 decembrie, la dezbaterea finală pentru Preşedinţie, cu Mircea Geoană, că omul de afaceri Sorin Ovidiu Vântu are o problemă, pentru că un martor a fost arestat, precizând că ştie panica unui om care l-a sprijinit să iasă din ţară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici