Varianta de subiect cu numărul 5 la teza la Limba română din sesiunea specială

Cei aproximativ 25.000 de elevi care trebuie să susţină, joi, teza cu subiect unic la Limba română din sesiunea specială au de rezolvat varianta de subiect cu numărul 5.

71 afișări
Imaginea articolului Varianta de subiect cu numărul 5 la teza la Limba română din sesiunea specială

Varianta de subiect cu numărul 5 la teza la Limba română din sesiunea specială (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Aceasta este ultima şansă pentru elevii de clasa a VIII-a de a-şi încheia situaţia şcolară la învăţătură şi implicit, de a se înscrie la admiterea în liceu, în acestă vară.

Potrivit datelor centralizate la MECI, 15.198 de elevi au lipsit la sesiunea de teze din semestrul al II-lea. Pe lângă aceştia, ar mai fi peste opt mii care au lipsit în semestrul întâi.

Tezele cu subiect unic din sesiunea specială continuă în 2 iunie, cu Matematică şi în 4 iunie cu proba la alegere dintre Istorie şi Geografie (numai pentru clasa a VIII-a).

Proba de Limba şi literatura maternă a fost organizată, marţi, la disciplinele, limba şi literatura germană, maghiară, rromani, sârbă, slovacă şi ucraineană.

La această sesiune specială pot participa elevii care au absentat în sesiunile principale din cele două semestre sau în sesiunea specială din semestrul I.

Extragerea subiectului va avea loc la ora 9.30 şi nu la 10.00 ca până acum.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici