Varinata numărul opt pentru teza la Limba maternă din sesiunea specială

Peste 800 de elevi din clasele a VII-a şi a VIII a care au lipsit motivat la tezele cu subiect unic din sesiunile principale din cele două semestre pot susţine, marţi, testul la Limba maternă pentru care au de rezolvat varianta cu numărul opt.

31 afișări
Imaginea articolului Varinata numărul opt pentru teza la Limba maternă din sesiunea specială

Varinata numărul opt pentru teza la Limba maternă din sesiunea specială (Imagine: Liviu Maftei/Mediafax Foto)

Perioada specială de susţinere a tezelor în semestrul al II-lea a început marţi, 26 mai cu proba la Limba şi literatura maternă. Continuă în 28 mai, cu Limba şi literatura română, în 2 iunie, cu Matematică şi în 4 iunie cu proba la alegere dintre Istorie şi Geografie (numai pentru clasa a VIII-a).

Proba de Limba şi literatura maternă este organizată la disciplinele, limba şi literatura germană, maghiară, rromani, sârbă, slovacă şi ucraineană.

La această sesiune specială pot participa elevii care au absentat în sesiunile principale din cele două semestre sau în sesiunea specială din semestrul I.

Până în prezent, la teza de la Limba maternă, clasa a VII-a, au fost 471 de absenţi, iar la clasa a VIII-a, 402.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici