Vărul lui Lucian Bute, în comă după ce a fost bătut de zece persoane - VIDEO

Un tânăr, văr al lui Lucian Bute, a fost bătut duminică dimineaţă, de mai multe persoane, în faţa discotecii din localitatea gălăţeană Pechea, el ajunâgdn la spital în stare foarte gravă, potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Judeţean Galaţi, Nicolae Bacalbaşa.

7335 afișări
Imaginea articolului Vărul lui Lucian Bute, în comă după ce a fost bătut de zece persoane - VIDEO

Vărul lui Lucian Bute, în comă după ce a fost bătut de zece persoane (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

Medicul coordonator al SMURD Galaţi, dr. Angel Trifan, a declarat că tânărul, Gelu Bute, în varstă de 23 de ani, a fost dus la Spitalul Judeţean Galaţi în jurul orei 4.40.

"Tânărul, care fusese agresat, avea o plagă pareto-occipitală, era sub influenţa alcoolului şi era foarte agitat", a afirmat medicul coordonator al SMURD Galaţi, precizând că tânărul a fost internat în Secţia de Neurochirurgie.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Galaţi, Nicolae Bacalbaşa, a declarat că tânărul a fost lovit cu pumnii şi cu picioarele de zece persoane, iar în prezent este în stare gravă şi urmează fie operat.

"Pacientul este în stare comatoasă. Din câte am înţeles, agresiunea s-a întâmplat spre dimineaţă. Patru tineri, printre care şi vărul lui Lucian Bute, se întorceau de la discotecă. Au fost atacaţi de un grup de alţi zece. Trei dintre dintre cei patru tineri au fugit şi l-au lăsat singur pe vărul boxerului în faţa acestui grup", a declarat dr. Nicolae Bacalbaşa.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Galaţi, Cristina Tatulici, a confirmat faptul că tânărul aflat în stare gravă a fost victima unei agresiuni, spunând că Poliţia a declanşat o anchetă în acest caz. În plus, se aşteaptă examinarea medico-legală pentru încadrarea juridică a faptei.

Incidentul în urma căruia a fost rănit Gelu Bute a avut loc în faţa unei discoteci din localitatea gălăţeană Pechea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici