Vaslui: DN 24 A, blocat din cauza viscolului care a troienit zăpada

Drumul naţional DN 24 A Bârlad - Huşi, judeţul Vaslui, este blocat, miercuri dimineaţă, din cauza viscolului care a troienit zăpada pe un sector de drum situat în apropiere de oraşul Murgeni, spre Fălciu.

207 afișări
Imaginea articolului Vaslui: DN 24 A, blocat din cauza viscolului care a troienit zăpada

Vaslui: DN 24 A, blocat din cauza viscolului care a troienit zăpada (Imagine: Liviu Maftei/Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale (CNADN), blocajul de pe DN 24A a apărut încă din cursul nopţii de marţi spre miercuri, din cauza sulurilor de zăpadă formate de rafalele de vânt, grosimea stratului de zăpadă de pe şosea depăşind, la ieşirea din Murgeni, un metru şi jumătate.

"Din păcate, în momentul de faţă, nu putem interveni până nu se opreşte viscolul, pentru că ar fi o muncă în zadar, ţinând cont că vântul suflă în rafale cu viteze de peste 60 kilometri/oră. Când vremea ne va permite, vom intra cu autofrezele pe acel sector de drum unde s-a creat blocajul, pentru a face culoar prin masa compactă de zăpadă", a declarat, miercuri, Gicu Maftei, şeful Secţiei Vaslui din cadrul CNADN.

Potrivit sursei citate, la ora transmiterii acestei ştiri niciun autoturism nu era blocat în zăpadă pe DN 24A Bârlad - Huşi, poliţiştii de la Rutieră intervenind la ieşirea din oraşul Murgeni pentru a nu permite şoferilor să ajungă în zona unde drumul este blocat de zăpadă.

Pe celelalte drumuri naţionale din judeţul Vaslui, circulaţia se desfăşoară, miercuri dimineaţă, cu dificultate, însă fără a exista blocaje din cauza viscolului şi a căderilor abundente de zăpadă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici