Vaslui: Incendiu la cel mai mare mall din oraş. Pompierii intervin cu cinci autospeciale

Un incendiu a izbucnit, sâmbătă dimineaţă, la cel mai mare mall din municipiul Vaslui, flăcările cuprinzând o sală de bowling din complex, iar pompierii au intervenit cu cinci autospeciale, fără a exista persoane rănite, transmite corespondentul MEDIAFAX.

3056 afișări
Imaginea articolului Vaslui: Incendiu la cel mai mare mall din oraş. Pompierii intervin cu cinci autospeciale

Vaslui: Incendiu la cel mai mare mall din oraş. Pompierii intervenind cu cinci autospeciale

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, incendiul a fost anunţat la numărul de urgenţă 112 de paznicul complexului Silver Mall, situat în zona de nord a municipiului Vaslui, după ce a observat că ieşea fum din incinta sălii de bowling.

În zonă, au fost trimise cinci echipaje de pompieri militari, care au intervenit pentru limitarea şi stingerea incendiului.

"După pătrunderea în incinta mall-ului, pompierii au constatat că incendiul se manifesta la barul şi aparatura electronică şi electrocasnică din interiorul sălii de bowling. Flăcările au distrus mobilierul barului din acea sală, mai multe frigidere, echipamente electronice de sonorizare şi zeci de metri pătraţi de mochetă", a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX, responsabilul mass-media al ISU Vaslui, Petru Iftene.

Potrivit acestuia, nu au fost persoane rănite, în condiţiile în care mall-ul nu era încă deschis la ora când sala de bowling a fost cuprinsă de flăcări.

În urma primelor evaluări, pompierii au stabilit drept cauză posibilă a izbucnirii incendiului un scurtcircuit la un frigider.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici