Vaslui: Societatea de deszăpezire retrage utilajele de pe drumurile judeţene din cauza viscolului

Societatea de deszăpezire care acţionează pe cei peste 1.000 kilometri de drumuri judeţene din Vaslui a anunţat luni după-amiază că retrage toate utilajele aflate în teren din cauza viscolului puternic, urmând să intervină doar la situaţiile de urgenţă.

196 afișări
Imaginea articolului Vaslui: Societatea de deszăpezire retrage utilajele de pe drumurile judeţene din cauza viscolului

Vaslui: Societatea de deszăpezire retrage utilajele de pe drumurile judeţene din cauza viscolului (Imagine: Haaz Sandor/ Mediafax Foto)

Toate cele 20 de utilaje de deszăpezire ale societăţii Lucrări Drumuri şi Poduri (LDP) SA Vaslui, la care Consiliul Judeţean este unic acţionar, vor fi retrase de pe trasee în următoarea oră din cauza problemelor create de viscol pe cei peste 1.000 de kilometri de drumuri judeţene din Vaslui.

Reluarea activităţii de deszăpezire se va face doar pe acele sectoare unde, pe parcursul serii şi a nopţii de luni, vor exista urgenţe ale Ambulanţei şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui.

"Am luat decizia să retragem utilajele în bazele din judeţ şi să stăm liniştiţi pe perioada viscolului deoarece nu are rost să facem un consum inutil de combustibil, în condiţiile în care din urmă nu se vede nimic din cauza viscolului. Angajaţii vor rămâne pe poziţii şi atunci când vor fi probleme în anumite zone privind accesul ambulanţelor şi a pompierilor vom interveni", a declarat, luni, pentru corespondentul MEDIAFAX directorul societăţii LDP SA Vaslui, Adrian Cotigă.

La ora transmiterii acestei ştiri, autorităţile vasluiene nu au informat despre niciun drum naţional sau judeţean închis, însă se circulă în condiţii de iarnă pe toate arterele din judeţul Vaslui.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici