Vaslui: Tânără dispărută de 4 zile după ce a plecat la cursuri de calculatoare

O tânără în vârstă de 33 de ani din Vaslui este căutată de poliţişti după ce a fost dată dispărută de către soţul său, care a anunţat că femeia a plecat de acasă joia trecută, la cursuri de programator calculatore, şi nu s-a mai întors.

32 afișări
Imaginea articolului Vaslui: Tânără dispărută de 4 zile după ce a plecat la cursuri de calculatoare

Vaslui: Tânără dispărută de 4 zile după ce a plecat la cursuri de calculatoare (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

În sesizarea făcută la Poliţie a doua zi de la dispariţia femeii, respectiv 28 august, bărbatul susţine că soţia sa, Irina Ghiţulescu, a plecat de la domiciliul din Brodoc, suburbie situată la aproximativ patru kilometri de municipiul Vaslui, pentru a merge la cursuri de programator calculatoare, organizate de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Vaslui.

"Din spusele bărbatului, tânăra nu avea niciun motiv să fugă de acasă. Noi, ca şi poliţie, am început căutările încă de la sesizarea primită, însă dispariţia am anunţat-o cu trei zile mai târziu în speranţa că femeia se poate întoarce la domiciliu sau ar fi putut fi găsită", a declarat, luni, Loredana David, responsabil mass-media în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui.

La patru zile de la dispariţie, poliţiştii vasluieni susţin că nu au foarte multe indicii care să ajute la găsirea femeii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici