Vela: Mulţumesc românilor, care au fost responsabili de 1 Mai. De pe 15 mai vor fi relaxate anumite acţiuni. Virusul nu se odihneşte

  • Există şansa ca din 15 mai să se relaxeze unele lucruri, dar virusul nu se odihneşte, a atras atenţia Marcel Vela
  • Vela le mulţumeşte celor care au respectat măsurile impuse de autorităţi de 1 Mai
7000 afișări
Imaginea articolului Vela: Mulţumesc românilor, care au fost responsabili de 1 Mai. De pe 15 mai vor fi relaxate anumite acţiuni. Virusul nu se odihneşte

Vela: Mulţumesc românilor, care au fost responasabili de 1 Mai. De pe 15 mai vor fi relaxate anumite acţiuni. Virusul nu se odihneşte

Există şansa ca din 15 mai să se relaxeze unele lucruri, dar virusul nu se odihneşte, adică nu stă relaxat că vine 15 mai, spune Marcel Vela.

Românii au dat dovadă de responsabilitate în week-end-ul de 1 Mai, declară la RFI ministrul de Interne, Marcel Vela.

El le mulţumeşte celor care au respectat măsurile impuse de autorităţi şi speră de asemenea că după 15 mai vor exista premise pentru o ridicare treptată a restricţiilor impuse pe fondul coronavirusului.

Marcel Vela le mulţumeşte românilor conştiincioşi şi responsabili: „Românii au fost foarte conştiincioşi în perioada sărbătorilor pascale. Pot spune că şi acum, în week-end-ul acesta de 1 Mai au fost la fel de responsabili, lucru pentru care le mulţumesc tuturor".

Ministrul de Interne spune că „există şansa şi perspectiva ca din 15 mai să se relaxeze unele lucruri, pentru că fiecare îşi doreşte acest lucru, inclusiv eu, ca să fiu sincer. Problema este şi fac un apel la toată lumea că în următoarele două săptămâni, 14 zile, virusul nu se odihneşte, adică nu stă relaxat că vine 15 mai şi noi vom avea relaxări de anumite activităţi sau anumite acţiuni. În contextul acesta, este extrem, dar extrem de important ca în următoarele două săptămâni să nu avem o evoluţie crescută a bolii în România, a cazurilor care se vor înregistra pe statistica din ţara noastră".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici