Verificări la Constanţa, după ce un şofer posibil drogat a făcut accident, dar nu a fost testat

Sunt verificări la Poliţia Constanţa, după ce un şofer posibil drogat a intrat cu maşina în gardul unui imobil din Techirghiol, dar nu a fost testat.

171 afișări
Imaginea articolului Verificări la Constanţa, după ce un şofer posibil drogat a făcut accident, dar nu a fost testat

Accidentul a avut loc duminică, când o maşină a intrat în gardul unui imobil din Techirghiol.

Poliţiştii au constatat că cele sesizate se confirmă, însă, în condiţiile în care nu au fost victime, ci doar cu pagube materiale, şoferul nu a fost testat cu aparatul etilotest şi cu aparatul din dotare pentru stabilirea indiciilor cu privire la posibila prezenţă a substanţelor psihoactive.

„În cauză vor fi efectuate verificări prin Biroul Control Intern al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, privind modul de exercitare al serviciului, faţa de poliţiştii care au fost la faţa locului”, a informat IPJ Constanţa.

Cercetările au fost preluate de Serviciul Rutier şi au reieşit indicii cu privire la posibila prezenţă a substanţelor psihoactive.

A fost întocmit dosar penal.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici