Verificări la patinoarele din Capitală. Unul a fost închis şi s-au dat amenzi de 56.000 de lei

Un patinoar şi un centru de închiriere a patinelor din Capitală au fost închise temporar de poliţişti, care au aplicat şi amenzi de 56.000 de lei firmelor care administrează astfel de locuri.

236 afișări
Imaginea articolului Verificări la patinoarele din Capitală. Unul a fost închis şi s-au dat amenzi de 56.000 de lei

Potrivit Poliţiei Capitalei, poliţiştii şi reprezentanţi ai Comisariatului pentru Protecţia Consumatorilor Bucureşti au verificat cinci societăţi ce au ca obiect administrarea de patinoare, oferire spre închiriere de patine şi comercializarea de produse alimentare. Au fost făcute făcute verificări vizând respectarea legislaţiei în vigoare, în scopul asigurării prevenirii şi combaterii infracţiunilor de evaziune fiscală şi spălare a banilor, precum şi a altor fapte de natură penală şi contravenţională.

Au fost aplicate 8 amenzi în valoare de 56.000 de lei şi au fost ridicaţi în vederea confiscării 4.180 de lei.

De asemenea, a fost oprită temporar prestarea serviciilor pentru un patinoar şi activitatea de închiriere a patinelor din Sectorul 3 şi pentru zona unde se comercializează produse alimentare.

Poliţia Capitalei anunţă că verificările vor fi continuate cu privire la întreaga activitate desfăşurată de către societăţi, urmând a fi dispuse măsuri în consecinţă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici