Veste bună: Fata de 13 ani răpită în Sibiu a fost găsită

  • Fata de 13 ani răpită de patru persoane din curtea casei, în judeţul Sibiu, a fost găsită.
  • Un copil de 13 ani a fost dus la Poliţie pentru audieri.
5423 afișări
Imaginea articolului Veste bună: Fata de 13 ani răpită în Sibiu a fost găsită

Fata de 13 ani răpită în Sibiu a fost găsită

Poliţiştii anunţă că au găsit-o în oraşul Sibiu pe Căldărar Maria. Fata nu a fost victima vreunei infracţiuni comise cu violenţă.

Alerta de răpire este ridicată.

La sediul IPJ Sibiu este condus un tânăr de 13 ani, în prezenţa căruia era fata când a fost găsită, pentru stabilirea circumstanţelor în care s-a produs răpirea acesteia.

Fata era miercuri seară în curtea unui imobil din Tălmaciu când a fost luată cu forţa de patru persoane necunoscute şi introdusă într-un autoturism de culoare alb, marca BMW, după care s-ar fi deplasat într-o direcţie necunoscută.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
fată,
găsire,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici