Veşti bune pentru cei care îşi primesc pensiile pe card. Anunţul făcut de ministrul Muncii: Am intervenit prompt

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat, miercuri, că s-a intervenit în judeţul Dolj unde s-au luat măsuri pentru a nu se mai întârzia plata pensiilor pe card. Aceasta a mai susţinut că toate pensile se vor plăti în cuantumul stabilit prin lege.

5240 afișări
Imaginea articolului Veşti bune pentru cei care îşi primesc pensiile pe card. Anunţul făcut de ministrul Muncii: Am intervenit prompt

Veşti bune pentru cei care îşi primesc pensiile pe card. Anunţul făcut de ministrul Muncii

„Vă informez cu privire la semnalele pe care le-am primit legate de anumite disfuncţionalităţi în plata pe card a pensiilor, şi aşa cum ştiţi, acolo unde acestea au existat, mă refer la una dintre sucursalele unei bănci din Dolj şi acolo am intervenit prompt”, a declarat, miercuri, ministrul Muncii.

Potrivit Violetei Alexandru, au fost luate toate măsurile necesare astfel încât să nu mai existe întârzieri din cauze neimputabile pensionarilor.

Totodată, ministrul a dat asigurări că toate pensiile vor fi livrate în cuantumul stabilit prin lege, fără a fi tăiate.

Taguri:
pensie,
card,
pensionar

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici