Vezi aici cele mai stupide motive pentru care fumează românii

Cinci români din o sută susţin că fumează, în principal, din plictiseală, 12% fumează pentru că îi ajută să se relaxeze, în timp ce alţii prefera tutunul din distracţie sau pentru că le place să ţină ţigara în mână.

58 afișări
Imaginea articolului Vezi aici cele mai stupide motive pentru care fumează românii

Vezi aici cele mai stupide motive pentru care fumează românii(Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit unui studiu al Centrului pentru Politici şi Servicii de Sănătate referitor la motivele pentru care se fumează au fost obţinute, în ordinea frecvenţei, următoarele răspunsuri: din obişnuinţă - 59%, simt nevoia să fumez - 46,4%, din plăcere - 40,4%, fumatul mă ajută să mă relaxez - 38,5%, din plictiseală - 16,9%, fumatul mă ajută să mă concentrez - 12,9%, îmi place gustul de tutun - 12,6%. În procente mai mici, de sub 10% au fost obţinute şi alte variante de răspuns: din distracţie, îmi place să ţin ţigara în mână, fumatul îmi dă mai multă energie sau din curiozitate.

Citeşte mai multe despre motivele pentru care fumează românii pe www.businessmagazin.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici