Vezi aici cum au deszăpezit deţinuţii de la Jilava adăpostul de la Glina - GALERIE FOTO

15 deţinuţi de la Penitenciarul Jilava au ajutat, miercuri, la înlăturarea zăpezii de la adăpostul de câini de la Glina, potrivit instituţiei, care precizează că administraţia închisorii poate pune la dispoziţie persoane private de libertate pentru dezăpezire.

28 afișări
Imaginea articolului Vezi aici cum au deszăpezit deţinuţii de la Jilava adăpostul de la Glina - GALERIE FOTO

Deţinuţii de la Penitenciarul Jilava au ajutat la înlăturarea zăpezii de la adăpostul de câini de la Glina (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Miercuri, în jurul orei 10.00, 15 deţinuţi aflaţi în custodia Penitenciarului Jilava au ajutat la deszăpezirea adăpostului de câini, instituţia adăugând că de fiecare dată şi-a oferit sprijinul.

De asemenea, Penitenciarul Bucureşti Jilava anunţă că poate pune la dispoziţie forţă de muncă specială (persoane private de libertate), pentru deszăpezire în condiţii foarte avantajoase şi cu un număr variabil de persoane, în funcţie de nevoi la persoane fizice si juridice, primarii etc.

Jumătatea de sud a ţării se va afla, de miercuri după-amiază până joi seară, sub o avertizare cod galben de ploi, viscol şi, local, polei, a anunţat Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

Meteorologii au transmis avertizarea cod galben autorităţilor locale din Capitală şi alte 24 de judeţe din jumătatea sudică a ţării.

Vezi aici prognoza meteo pentru următoarele zile

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici