Viceprimarul Clujului s-a autoizolat acasă, după ce soţia sa a fost confirmată cu COVID-19

Soţia viceprimarului municipiului Cluj-Napoca, Dan Tarcea, a fost confirmată pozitiv cu noul coronavirus. Deşi testul edilului este negativ, acesta a decis să se autoizoleze la domiciliu.

1255 afișări
Imaginea articolului Viceprimarul Clujului s-a autoizolat acasă, după ce soţia sa a fost confirmată cu COVID-19

Viceprimarul Clujului s-a autoizolat acasă, după ce soţia sa a fost confirmată cu COVID-19 FOTO Hepta

Soţia viceprimarului municipiului Cluj-Napoca, Dan Tarcea, a fost confirmată pozitiv cu coronavirus. Deşi testul viceprimarului este negativ, acesta a decis să se autoizoleze la domiciliu. Dan Tarcea a declarat marţi pentru MEDIAFAX că este asimptomatic şi că lucrează de acasă.
 
Soţia mea a fost confirmată pozitiv, iar eu şi fiica noastră suntem negativi. Eu am decis, totuşi, să mă autoizolez la domiciliu, lucrez de acasă. Soţia mea era asimptomatică şi a fost consultată de medicii de la Spitalul de Boli Infecţioase Cluj-Napoca, s-a respectat procedura în acest caz”, a spus Tarcea.
 
Acesta va repeta testul pentru COVID în această săptămână pentru a se putea întoarce în Primărie.

Şi prefectul Clujului, Mircea Abrudean, împreună cu soţia şi copilul lor, sunt confirmaţi pozitiv şi sunt internaţi în Spitalul de Boli Infecţioase Cluj-Napoca.

Nu în ultimul rând, şi prefectul judeţului Constanţa a intrat în izolare, după ce o angajată din cancelaria sa a fost confirmată pozitiv cu COVID-19 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici