Viceprimarul comunei harghitene Joseni a fost găsit împuşcat mortal

Viceprimarul comunei harghitene Joseni, Csala Zsolt, a fost găsit, vineri seară, împuşcat mortal, într-o casă din localitate.

85 afișări

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Harghita, Gheorghe Filip, a declarat, vineri seară, corespondentului MEDIAFAX că dispeceratul instituţiei a fost sesizat telefonic, prin Serviciul unic de urgenţă 112, că un bărbat a fost găsit împuşcat mortal într-o clădire din comuna Joseni.

Potrivit sursei citate, la nivelul IPJ Harghita s-a format o echipă operativă complexă care, sub coordonarea procurorului criminalist, va face, în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă, cercetări la locul în care a fost găsită victima decedată.

Gheorghe Filip a mai spus că poliţiştii nu exclud varianta morţii comise cu violenţă, dar nici pe cea a unei eventule sinucideri.

Potrivit acestuia, primele rezultate ale cercetării la faţa locului vor fi date publicităţii, cel mai probabil, în cursul zilei de sâmbătă.

Conform unor surse din rândul anchetatorilor, persoana găsită împuşcată mortal este viceprimarul comunei harghitene Joseni, Csala Zsolt.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici