Viceprimarul din Corbeanca, căutat de poliţie după ce a lăsat un bilet de adio, găsit viu în cimitir

Viceprimarul din Corbeanca, judeţul Ilfov, a fost dat dispărut şi a fost căutat, marţi, de autorităţi inclusiv cu scafandri în zona lacului din localitate, după ce a lăsat un bilet de adio găsit de apropiaţi, anunţă oficiali din cadrul Poliţiei Ilfov. El a fost găsit, în jurul 18.00, în viaţă, fiind văzut în timp ce ieşea din cimitirul din localitate.

4236 afișări
Imaginea articolului Viceprimarul din Corbeanca, căutat de poliţie după ce a lăsat un bilet de adio, găsit viu în cimitir

Viceprimarul din Corbeanca este căutat de poliţie după ce a lăsat un bilet de adio şi a dispărut (Imagine Razvan Chirita / Mediafax Foto)

După o zi în care a fost căutat de poliţie şi chiar de scafandri într-un lac de lângă primărie, viceprimarul din Corbeanca a fost văzut, în jurul orei 18.00, în timp ce ieşea din cimitirul din localitate.

Dumitru Tudor a fost zărit de localnici şi de poliţişti, iar în momentul în care aceştia l-au strigat, a fugit înapoi în curtea cimitirului, iar apoi pe un câmp. După câteva minute, s-a întors, iar la momentul transmiterii acestei ştiri, se află în prezenţa poliţiştilor în sediul primăriei.

Potrivit unor surse din rândul poliţiştilor, Dumitru Tudor le-a declarat celor care l-au căutat şi care îl credeau dispărut că "a fost să doarmă".

Bărbatul, care s-a suspendat din funcţie de curând, era căutat încă de dimineaţă după ce, printr-un apel la 112, fiul său a anunţat că a dispărut de acasă şi că a găsit un bilet de adio adresat familiei în biroul de la primărie.

Pe tot parcursul zilei, mai multe echipe de poliţişti l-au căutat în Corbeanca, în împrejurimi, şi chiar a fost solicitată o echipă de scafandri pentru a face verificări într-un lac de lângă primărie.

Viceprimarul suspendat din Corbeanca, judeţul Ilfov, a lăsat la biroul din primărie un bilet în care îşi lua adio de la familie, hârtia fiind găsită de fiul său şi de o altă persoană marţi dimineaţă, anunţă oficiali din Poliţia Ilfov.

Apelul prin care se anunţa dispariţia lui Dumitru Tudor a fost făcut marţi dimineaţă, în jurul orei 10.00, de către fiul său, susţin oficiali din Poliţia Ilfov. Potrivit acestora, fiul şi un apropiat de-al său au găsit în biroul de la Primăria Corbeanca un bilet în care Dumitru Tudor îşi lua adio de la familie.

„La primărie s-a găsit biletul, fiul său a fost cel care a sunat şi a spus că a dispărut de la domiciliu”, a declarat un oficial din Poliţia Ilfov pentru MEDIAFAX.

Poliţiştii au început căutările încă de marţi dimineaţă, iar după câteva ore s-a solicitat şi o echipă de scafandri de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov pentru a face verificări într-un lac din apropierea primăriei.

Potrivit unei angajate din Primăria Corbeanca, Dumitru Tudor se autosuspendase din funcţia de viceprimar de curând şi nu părea a avea probleme.

„S-a autosuspendat de curând, când şi-a depus candidatura pentru funcţia de primar din partea PNL. Ieri l-am văzut ultima dată la primărie, era bine, spunea că se duce pe teren să verifice nişte lucrări. În biroul său s-a găsit biletul, nu ştiu mai multe, nu ne-au lăsat(n.r. poliţiştii) să intrăm, sunt echipe acum acolo ”, a declarat o angajată a primăriei Corbeanca pentru MEDIAFAX.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici