Victimele exploziei de la mănăstirea Sf. Gheorghe, transportate în Germania cu arsuri grave

  • Joi, o butelie a explodat în interiorul lăcaşului de cult Sf. Gheorghe, de lângă localitatea Tichileşti, judeţul Constanţa.
  • Cei doi călugări răniţi au fost transportaţi sâmbătă dimineaţa în Germania.
  • Aceştia sunt intubaţi şi au suferit arsuri la nivelul feţei, mâinilor şi toracelui.
899 afișări
Imaginea articolului Victimele exploziei de la mănăstirea Sf. Gheorghe, transportate în Germania cu arsuri grave

Potrivit ISU Constanţa, un echipaj SMURD şi unul al Ambulanţei au efectuat transportul celor doi călugări de la Spitalul Judeţean la aeroportul M. Kogălniceanu unde au fost preluaţi de o aeronavă cu destinaţia Frankfurt.

Cei doi călugări sunt intubaţi, în urma exploziei unei butelii la mănăstirea Sf. Gheorghe.

Reprezentanţii ISU Constanţa anunţau joi că cei doi bărbaţi, de 45, respectiv 50 de ani, au fost răniţi după explozia unei butelii la mănăstirea de lângă Tichileşti.

Aceştia au suferit arsuri la nivelul feţei, mâinilor şi toracelui.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici