Victor Becali, condamnat în dosarul transferurilor, a depus solicitare de eliberare condiţionată

Victor Becali, condamnat definitiv în martie 2014 la patru ani şi opt luni de închisoare cu executare în dosarul transferurilor, ar putea fi pus în libertate, după ce avocaţii săi au depus la Judecătoria Medgidia o solicitare de eliberare condiţionată.

403 afișări
Imaginea articolului Victor Becali, condamnat în dosarul transferurilor, a depus solicitare de eliberare condiţionată

Victor Becali, condamnat în dosarul transferurilor, a depus solicitare de eliberare condiţionată (Imagine: George Filip/ Arhiva Mediafax Foto)

La Judecătoria Medgidia a fost înregistrat un dosar care are ca obiect eliberarea condiţionată a lui Victor Becali, condamnat în dosarul transferurilor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Termenul de judecată a cererii a fost stabilit pentru data de 25 octombrie.

Decizia magistraţilor nu va fi definitivă, putând fi atacată la Tribunalul Constanţa.

Victor Becali a fost condamnat în martie 2014 la patru ani şi opt luni de închisoare în dosarul transferurilor, alături Gheorghe Copos, Ioan Becali, Mihai Stoica, Jean Pădureanu, Gheorghe Popescu, Gheorghe Neţoiu şi Cristian Borcea, în legătură cu efectuarea de tranzacţii ilegale la transferurile unor fotbalişti către cluburi din străinătate, ceea ce a produs un prejudiciu total de aproape 1,5 milioane de dolari în dauna statului şi de peste 10 milioane de dolari în dauna a patru cluburi de fotbal.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici