Victor Becali şi Cristian Borcea votează la Penitenciarul Poarta Albă. Gigi Becali nu are acest drept

Aproximativ o mie de deţinuţi de la Penitenciarul Poarta Albă îşi vor exercita dreptul la vot duminică, la alegerile pentru Parlamentul European, printre aceştia Victor Becali şi Cristian Borcea exprimându-şi intenţia de a merge la urne, în timp ce Gigi Becali, închis şi el aici, nu are drept de vot.

181 afișări
Imaginea articolului Victor Becali şi Cristian Borcea votează la Penitenciarul Poarta Albă. Gigi Becali nu are acest drept

Gigi Becali (Imagine: Razvan Chirita/ Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor instituţiei, alegerile pentru Parlamentul European vor fi organizate atât la Penitenciarul Poarta Albă, cât şi în Secţia exterioară Valu lui Traian, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Dintr-un total de 1.295 de persoane private de libertate, cetăţeni români cu drept de vot, aflate în custodia Penitenciarului Poarta Albă, şi-au exprimat intenţia de vot 987 de persoane, dintre care 636 la Penitenciarul Poarta Albă, iar 351 la Secţia exterioară Valu lui Traian", a precizat purtătorul de cuvânt al instituţiei, Gabi Botezan.

În Penitenciarul Poarta Albă, din judeţul Constanţa, sunt încarceraţi Gigi Becali, vărul său, Victor Becali, şi finul său de cununie, Cristian Borcea.

George Becali nu are drept de vot, conform sentinţei date de magistraţii care au judecat dosarul său, dar Victor Becali şi Cristian Borcea pot vota şi şi-au exprimat şi intenţia de a merge la urne.

Procesul electoral se va desfăşura în locaţii special amenajate din incinta locurilor de deţinere, unde reprezentanţii comisiilor electorale locale vor instala urnele mobile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici