Videanu: Streinu-Cercel rămâne în funcţie

Ministrul interimar al Sănătăţii, Adriean Videanu, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că Adrian Streinu-Cercel rămâne în funcţia de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii. Premierul interimar, Emil Boc, a anunţat, miercuri, că l-a rugat pe Adrian Sterinu-Cercel, în şedinţa Guvernului, să renunţe la demisia din funcţia de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, arătând că este necesar ca acesta să continue să conducă echipa de specialitate, inclusiv în combaterea gripei.

241 afișări
Imaginea articolului Videanu: Streinu-Cercel rămâne în funcţie

Videanu: Streinu-Cercel rămâne în funcţie (Imagine: Răavan Chiriţă/Mediafax Foto)

"Sper să primesc un răspuns pozitiv", a spus Boc.

Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Adrian Streinu-Cercel a demisionat, marţi, din funcţie, la mai puţin de o lună de la numire, el declarând că este o decizie personală, fără a preciza motivele care au stat la baza acesteia.

Adrian Streinu-Cercel a participat, marţi după-amiază, la şedinţa CSAT, în care a fost analizată evoluţia gripei A/H1N1 şi a prezentat şi în şedinţa de miercuri a Guvernului o informare pe această temă.

Adrian Streinu-Cercel a fost propus în 5 octombrie, de către ministrul interimar al Sănătăţii, Adriean Videanu, pentru funcţia de secretar de stat, la acel moment el fiind manager al Institutului Naţional de Boli Infecţioase "Matei Balş". Decizia de numire a lui Streinu-Cercel a fost semnată în aceeaşi zi de premierul Emil Boc.

Doctorul Adrian Streinu-Cercel (53 de ani) a coordonat din funcţia de secretar de stat direcţiile de asistenţă medicală şi sănătate publică, resurse umane, juridic şi relaţii internaţionale din cadrul Ministerului Sănătăţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici