VIDEO 22 de cetăţeni din Irak şi Afganistan, printre care 12 copii, au traversat Dunărea cu o barcă. Aceştia doreau să intre ilegal în România

  • Poliţiştii de frontieră din cadrul sectorului Porţile de Fier II au depistat 22 de cetăţeni din Irak şi Afganistan care au traversat Dunărea cu o barcă gonflabilă.
  • Aceştia doreau să intre ilegal în România prin Serbia.
  • Printre cei 22 de cetăţeni se aflau şi 12 copii.
395 afișări
Imaginea articolului VIDEO 22 de cetăţeni din Irak şi Afganistan, printre care 12 copii, au traversat Dunărea cu o barcă. Aceştia doreau să intre ilegal în România

Sursă foto: Poliţia de Frontieră

Potrivit unui comunicat al Poliţiei de Frontieră, poliţiştii au descoperit sâmbătă pe malul Dunării, în zona pădurii Crivina, două grupuri formate din douăzeci şi doi de cetăţeni străini, fără documente de identitate asupra lor.

Persoanele în cauză au fost duse la sediul poliţiei pentru verificări, unde li s-a făcut triajul epidemiologic.

Poliţiştii de frontieră au stabilit că cei în cauză sunt cetăţeni din Irak şi Afganistan, zece adulţi, cu vârste cuprinse între 24 şi 57 de ani, şi doisprezece copii, cu vârste cuprinse între 18 luni şi 15 ani.

Aceştia au declarat că au trecut frontiera din Serbia, cu o ambarcaţiune gonflabilă cu motor, condusă de unul dintre ei.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz pentru depistarea tuturor persoanelor implicate.

 

 

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici