VIDEO: A treia zi de proteste în Belgrad. Peste 10.000 de sârbi s-au adunat pentru a cere o schimbare

  • Sărbii s-au adunat în a treia zi de proteste în Belgrad pentru a cere reforme
  • Oamenii nu au protestat doar împotriva restricţiilor
  • Nu s-au înregistrat incidente violente
4667 afișări

Peste 10.000 de sârbi s-au adunat în Belgrad în a treia zi consecutivă de proteste. Spre deosebire de primele două zile, nu s-au înregistrat incidente violente. Oamenii au protestat paşnic, nu doar împotriva restricţiilor şi au cerut reforme.

Protestatarii vor o schimbare. Oamenii adunaţi în capitala Serbiei consideră că poporul a fost minţit, iar situaţia ţării pe fondul pandemiei a fost prezentată eronat ca fiind ţinută sub control. Tocmai de aceea, spun ei, autorităţile au relaxat măsurile ca pretext până la alegeri.

A existat totuşi un incident minor, atunci când un grup de provocatori şi-a făcut apariţia în piaţă, dar oamenii care protestau paşnic i-au izolat imediat.

Nu au existat violenţe şi nu a fost necesară intervenţia forţelor de ordine, care se aflau în spatele clădirii Parlamentului. Au fost mobilizaţi sute de poliţişti, jandarmi, scutieri şi forţe călare.

Mii de protestatari s-au adunat în Belgrad

Instigatorii la violenţă nu au fost bineveniţi

Protestatarii au făcut o horă

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici