VIDEO | Bucăţi de stâncă s-au desprins sâmbătă şi au căzut pe Transfăgărăşan

3257 afișări
Imaginea articolului VIDEO | Bucăţi de stâncă s-au desprins sâmbătă şi au căzut pe Transfăgărăşan

Captura Youtube

Căderi de pietre pe DN 7 C, Transfăgărăşan, s-au înregistrat pe un sector de drum deschis circulaţiei. Drumarii au curăţat zona într-o oră, timp în care s-a circulat pe o singură bandă.

Potrivit reprezentanţilor Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Braşov, sâmbătă s-au înregistrat căderi de pietre pe Transfăgărăşan, pe sectorul între Cârţişoara şi Bâlea Cascadă.

Căderile de pietre s-au produs cel mai probabil din cauza ploilor din ultimele ore.

Drumarii au curăţat zona într-o oră, timp în care s-a circulat pe o singură bandă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici