VIDEO Cantităţi uriaşe de pet-uri, gunoaie şi crengi aduse de viitură pe râul Olteţ, în urma ploilor abundente

Primăria din Balş, judeţul Olt, a postat imagini cu o viitură care a adus cantităţi uriaşe de pet-uri, gunoaie şi crengi pe râul Olteţ.

1631 afișări
Imaginea articolului VIDEO Cantităţi uriaşe de pet-uri, gunoaie şi crengi aduse de viitură pe râul Olteţ, în urma ploilor abundente

VIDEO Cantităţi uriaşe de pet-uri, gunoaie şi crengi aduse de viitură pe râul Olteţ, în urma ploilor abundente

În Balş, Olt, cursul râului Olteţ s-a blocat din cauza cantităţii uriaşe de gunoaie aduse de viitură. A fost nevoie de intervenţia mai multor utilaje, care să îndepărteze gunoaiele astfel încât apa să nu intre în oraş.

Potrivit Primăriei Balş, a fost o intervenţie de urgenţă. Toate acele deşeuri au ajuns în zona Podului de Fier venind de pe tot cursului Olteţului, chiar din Vâlcea. S-a intervenit pentru că riscau să blocheze zona, scrie presa locală, euroolteniainfo.com.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici