VIDEO: Elicopterele survolează şi astăzi zonele cunoscute cu număr mare de infracţiuni

  • Poliţiştii au monitorizat şi astăzi zonele de risc din mai multe oraşe din ţară
  • Aceasta este a doua zi în care forţele de ordine monitorizează zonele cunoscute ca fiind cu risc ridicat de criminalitate
  • Măsura a fost aplicată începând de ieri, după violenţele din ţară din prima zi de Paşte
523 afișări
Imaginea articolului VIDEO: Elicopterele survolează şi astăzi zonele cunoscute cu număr mare de infracţiuni

Te poţi simţi în siguranţă şi astăzi. Poliţiştii au patrulat în mai multe oraşe din ţară. De asemenea, nu au lipsit nici elicopterele care au survolat zonele de risc.

Aceasta este a doua zi în care forţele de ordine monitorizează zonele cunoscute ca fiind cu risc ridicat de criminalitate.

Patrulele au fost suplimentate încă de ieri, după ce, în prima zi de Paşte, au fost violenţe în mai multe zone din ţară. Pentru a opri încăierarea, poliţiştii au tras cu arma. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici