VIDEO Incendiu puternic la o fabrică din municipiul Botoşani. Există pericol de explozie

Un incendiu puternic a izbucnit, miercuri, la acoperişul unei hale de turnătorie a unei fabrici de prelucrări metalice din municipiul Botoşani, iar potrivit ISU, există pericol de explozie, întrucât un cuptor era alimentat cu gaze naturale. 14 muncitori s-au autoevacuat.

527 afișări
Imaginea articolului VIDEO Incendiu puternic la o fabrică din municipiul Botoşani. Există pericol de explozie

Incendiu puternic la o fabrică din municipiul Botoşani. Există pericol de explozie

Purtătorul de cuvânt al ISU Botoşani, Dorina Lupu, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, că incendiul a izbucnit, miercuri, la acoperişul unei hale de turnătorie a unei fabrici de prelucrări metalice din municipiul Botoşani.

"Intervenim pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperişul unei hale de turnătorie care aparţine unei fabrici de prelucrări metalice. La faţa locului s-au deplasat cinci echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Botoşani. La sosirea Gărzii de Intervenţie ardea acoperişul clădirii pe o suprafaţă de circa 1.500 de metri pătraţi, fiind posibilităţi de propagare a flăcărilor la bunurile din interiorul clădirii. Totodată, există pericol de explozie, întrucât cuptorul aferent uscătoriei era alimentat cu gaze naturale", a spus purtătorul de cuvânt al ISU Botoşani.

Potrivit acestuia, în hală se aflau, în momentul izbucnirii incendiului, 14 muncitori, care s-au autoevacuat.

"Nu avem victime, incendiul este localizat. Se lucrează la lichidarea acestuia. Nu avem încă o cauză a incendiului", a spus Dorina Lupu.

Totodată, potrivit Nicoletei Federciuc, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani, poliţiştii asigură delimitarea zonei.

"Erau doar două autoturisme în zonă, dar au venit proprietarii şi le-au mutat de acolo. Nu sunt victime”, a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici