VIDEO: Incendiu puternic la un depozit de lemne din Vaslui. Pompierii luptă împotriva flăcărilor cu şapte autospeciale

Un incendiu a izbucnit sâmbătă la un depozit de material lemnos din curtea unei companii, în localitatea Lipovăţ din judeţul Vaslui. Pompierii luptă cu şapte autospeciale să stingă flăcările care au cuprins 1000 mc de lemn.

239 afișări
Imaginea articolului VIDEO: Incendiu puternic la un depozit de lemne din Vaslui. Pompierii luptă împotriva flăcărilor cu şapte autospeciale

Incediul a izbucnit la un depozit de material lemnos aflat în curtea unei societăţi comerciale din localitatea Lipovăţ, comuna Lipovăţ.

Pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Podul Înalt" al Judeţului Vaslui intervin cu şapte autospeciale, dintre care cinci autospeciale de stingere cu apă, o ambulanţă tip B2 (EPA) şi echipaje specializate, pentru limitarea şi lichidarea incendiului ce a cuprins aproximativ 1000 mc de lemn.

La intervenţie participă autospeciale din cadrul detaşamentelor de pompieri Vaslui şi Bârlad, precum şi secţiei de pompieri Huşi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici