Video VIDEO - Iohannis, ignorat total la sosirea la Parlament de Dragnea şi Tăriceanu

Preşedintele Klaus Iohannis a fost întâmpinat marţi, la Parlament, de Alina Gorghiu şi Marilen Pirtea de la PNL, însă nu a fost aşteptat de şefii celor două Camere, Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu.

1410 afișări

Preşedintele a fost întâmpinat de liderii de grup ai PNL, însă nu de şefii celor două Camere. Mai mult, la intrarea în plenul Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea şi premierul Viorica Dăncilă s-au intersectat cu şeful statului, însă nu au interacţionat deloc.

Preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Viorica Dăncilă participă, marţi, la şedinţa comună solemnă a Senatului şi Camerei Deputaţilor dedicată aniversării a 15 ani de la aderarea României la NATO şi a 70 de ani de la înfiinţarea Alianţei Nord-Atlantice.

Potrivit unui memorandum intern aprobat de conducerea Legislativului, pe 27 martie, la eveniment vor lua cuvântul preşedintele Klaus Iohannis şi preşedinţii celor două Camere ale Parlamentului, Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu, dar şi premierul Viorica Dăncilă.

La 29 martie 2004, România a aderat la NATO prin depunerea instrumentelor de ratificare la Departamentul de Stat al SUA, stat depozitar al Tratatului Alianţei Nord-Atlantice.

Depunerea instrumentelor de ratificare a fost urmată, la 2 aprilie 2004, de ceremonia arborării oficiale a drapelului României la sediul NATO.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici