VIDEO ”Marius Tucă Show”, pe Aleph News. Emisiunea din 11 mai. Invitaţi: analistul politic Bogdan Teodorescu, Gabriel Păun, preşedintele Agent Green, şi Cătălina Rădulescu, avocat Agent Green

Jurnalistul Marius Tucă i-a avut invitaţi, la Aleph News, în emisiunea din 11 mai, pe analistul politic Bogdan Teodorescu, Gabriel Păun, preşedintele Agent Green, şi Cătălina Rădulescu, avocat Agent Green

127 afișări
Imaginea articolului VIDEO ”Marius Tucă Show”, pe Aleph News. Emisiunea din 11 mai. Invitaţi: analistul politic Bogdan Teodorescu, Gabriel Păun, preşedintele Agent Green, şi Cătălina Rădulescu, avocat Agent Green

„Marius Tucă Show”

Nu ţi se pare că, de când cu rata mare a vaccinărilor, Cîţu parcă e mai înalt, mai umflat în pene? Planul "vaccinarea în două weekenduri" merge brici, ba avem şi programe de divertisment şi, după ce ni s-au luat aproape toate drepturile, acum suntem ademeniţi cu încă o bucăţică de libertate doar cu condiţia să stăm la vaccinat. Şi lumea stă, n-are probleme!

PNL e mai înfoiat ca niciodată, Cîţu e parcă mai înalt, iar Comisia Europeană promite o investigaţie la sânge a uciderii ursului Arthur. Ba a ieşit şi Arafat şi ne-a spus că se prelungeşte starea de alertă, dar că ne-a mai dat o jucărie – ne lasă să participăm la procesiuni şi pelerinaje religioase! Mare boier! Mare caracter! Ne bucurăm sincer!

Diseară la Marius Tucă Show invitaţi sunt analistul Bogdan Teodorescu, care va desface realitatea în bucăţele, pentru a o înţelege mai bine şi va explica de ce nu are rost să ne bucurăm pentru înapoierea unor drepturi care ne aparţin, sunt ale noastre.

Dilemă naţională de ultimă oră: a fost sau nu a fost ursul Arthur cel mai mare urs din România? De la cum sunt obţinute derogările pentru "extragerea" ursului din pădure la cine şi-a dat consursul pentru cea mai ruşinoasă vânătoare a tuturor timpurilor, s-a ajuns la cât de mare e ursul! Între timp, Comisia Europeană a deschis o investigaţie pentru a înţelege mai bine condiţiile în care a fost ucis Arthur, iar DNA a deschis, de asemenea dosar penal pentru uciderea lui.

Unde ne aflăm cu investigaţiile? Cine ce a mai aflat de săptămâna trecută încoace?

Gabriel Păun, preşedinte Agent Green şi consilier al premierului Cîţu, şi avocata Agent Green Cătălina Rădulescu vor explica totul diseară la Marius Tucă Show.

Marius Tucă Show, de la şapte, la Aleph News. "Ursul prin pădure umblă / Ursuleţul stă la umbră / Şi bea apă din urcior / - Ce căldură! Mor, mor, mor!" (Grigore Vieru – Poezii pentru copii)

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici