VIDEO | O TORNADĂ în formare, filmată într-un sat din judeţul Arad

O tornadă în formare a fost filmată în satul Craiva, din judeţul Arad, localnicii susţinând că nu au mai văzut aşa ceva niciodată şi că vântul puternic a zburat ţiglele de pe o casă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2811 afișări
Imaginea articolului VIDEO | O TORNADĂ în formare, filmată într-un sat din judeţul Arad

Se înmulţesc fenomenele meteo extreme: O TORNADĂ în formare, filmată într-un sat din judeţul Arad | VIDEO

Tornada în formare a fost filmată, duminică seara, în satul Craiva, din judeţul Arad, de către un localnic, care a postat ulterior imaginile pe pagina sa de Facebook.

În filmuleţ se aude cum persoana care imortalizează momentul spune că tornada creşte din ce în ce mai mare.

„Ceva nu-i în regulă (...) Aşa ceva n-am mai văzut până acum... Este din ce în ce mai mare... Se creează acum", spune acesta.

De asemenea, un alt localnic strigă la o vecină că vântul puternic i-a „descoperit casa", iar o femeie susţine că vijelia a rupt un pom.

„Aşa ceva n-am mai văzut în viaţa vieţii mele", se audă o femeie.

Chiar dacă s-au speriat, oamenii nu au sunat la 112. Reprezentanţii ISU Arad au declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, că nu au avut nicio intervenţie în zona unde a fost filmată tornada.

Judeţul Arad a fost, până luni dimineaţa, sub atenţionare cod galben de ploi, vijelii şi grindină.

Taguri:
tornadă,
filmare,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici