VIDEO Poliţişti atacaţi cu scânduri în Ploieşti. Scandalurile se ţin lanţ de o lună

  • Un nou scandal a izbucnit în cartierul Mimiu din Ploieşti, în prima zi de Paşte
  • Echipajul de poliţie a fost atacat cu scânduri, sticle incendiare şi obiecte aruncate de la distanţă
  • Scandaluri asemănătoare au avut izbucnit duminică în alte două locuri din România, cartierul Rahova din Bucureşti şi în Săcele-Braşov.
16560 afișări
Imaginea articolului VIDEO Poliţişti atacaţi cu scânduri în Ploieşti. Scandalurile se ţin lanţ de o lună

VIDEO Poliţişti atacaţi cu scânduri în Ploieşti. Scandalurile se ţin lanţ de o lună

Reprezentanţii Poliţiei Prahova au declarat pentru ziarul Incomod că au intervinit duminică, 19 aprilie, în urma unui apel la 112 prin care s-a sesizat un conflict pe stradă, iar mai multe echipaje de poliţie au fost direcţionate în zonă.

Rromii aflaţi într-o curte au devenit recalcitranţi şi au atacat poliţiştii cu scânduri şi sticle incendiare. Ei au aruncat cu diverse obiecte în forţele de ordine, printre care o găleată şi un bidon. Publicaţia locală relatează că a mai fost un scandal între rromii din cartierul Mimiu, în urma căruia o maşină a fost incendiată, iar cei implicaţi au aruncat cu sticle incendiare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici