VIDEO | Protest în faţa Bibliotecii Centrale. Mai mulţi oameni vor să intre la dezbaterea lui Iohannis

Mai mulţi cetăţeni s-au adunat, marţi seară, în faţa Bibliotecii Centrale, unde are loc evenimentul organizat de Klaus Iohannis, şi protestează nemulţumiţi de faprul că nu au voie să participe la dezbaterea prezidenţiabilului PNL. Premierul Ludovic Orban a discutat cu unul dintre protestatari.

4580 afișări

Un protestatar a venit cu un afiş pe care scrie „„Ein volk, ein reichm ein fuhrer. Guvernul meu. Curată democraţie...”.

Premierul Ludovic Orban l-a întrebat pe protestatar dacă poate fi mai rău decât pe timpul guvernării PSD.

„Nu sunt de acord cu ceea ce aţi scris dumnevoastră. Nu are nicio legătură -Guvernul meu-. Nu aţi învăţat, şi veniţi acum la o manifestare....Mai rău decât cum ne-a adus PSD-ul se putea? Făcute praf toate sistemele publice, alungaţi investitorii, tricat relaţiile cu toţi partenerii noştri strategici? Şi dumneavoastră veniţi să îmi arătaţi bucata asta de hârtie?”, i-a spus Orban protestatarului.

Mai mulţi oameni protestează, la ora transmiterii acestei ştiri, nemulţumiţi de faptul că nu pot fi lăsaţi să participe la evenimentul organizat de Klaus Iohannis şi că nu există o dezbatere.

Relatăm declaraţiile făcute de protestatari, în faţa Bibliotecii Centrale, unde se desfăşoară evenimentul organizat de prezidenţiabilul PNL:

-„În 2015, domnul Iohannis, că pentru asta l-am votat, a spus că va renunţa la imunitate. Vreau să ştiu de ce nu a făcut-o. De ce ar trebui să îl votăm din nou, odată ce nu şi-a respectat promisiunea?”

-„Care este poziţia dânsului cu privire la gazele României?”

-„Mai devreme a spus că dumnealui a spus că respectă independenţa justiţiei. În momentul în care a primit o sentinţă definitivă asupra casei a spus că nu e bună, că îl nemulţumeşte. Cum îşi consideră această poziţie, că sentinţa nu e bună? Aş dori să răspundă. El mai respectă justiţia când spune asta?”

-„De ce se îngrădeşte libertatea presei? Toate lumea are acces public, e o clădire publică. De ce a ales el după o mustaţă? Doamna Turcan nu cred că are diplome foarte multe”

-„Aş vrea să o întreg pe doamna asta distinsă, doamna Turcan. A spus că de ce doamna Dăncilă trebuie să vină sau de ce să nu vină. Ea e mai analfabetă decât Dăncilă. Ce caută ea la guvernare, că e din fostul PD-L. Cred că în spatele lui Iohannis există oameni care sunt băgaţi politic. Ei nu fac campanie cu cetăţenii. Nu mai face baie de mulţime. Mai nou nu vrea nici presa să mai intre. Ea le spune tuturor să meargă la muncă. Unde să mergi că nu ai unde”

-„Acum am venit. Aş dori să intru ca să particip la dezbatere. Domnul îmi spune că nu am cum să intru. Este o listă. Nu sunt pe nicio listă, aşa este”.

Evenimentul organizat de PNL a început la ora 19:00, la Biblioteca Centrală, fiind în desfăşurare la ora transmiterii ştiri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici