VIDEO Revelion 2017 în Capitală: Aproape 40.000 de oameni au petrecut în aer liber

Aproape 40.000 de oameni au petrecut noaptea dintre ani în aer liber, la concertele organizate în Capitală. În jur de 30.000 de persoane au participat la concertul din Piaţa George Enescu, alte zece mii fiind prezente în Parcul Titan din Sectorul 3.

1538 afișări
Imaginea articolului VIDEO Revelion 2017 în Capitală: Aproape 40.000 de oameni au petrecut în aer liber

Revelion în Capitală: Aproape 40.000 de oameni au petrecut în aer liber

Bucureştenii au petrecut noaptea dintre ani la evenimentele organizate în Piaţa George Enescu sau Parcul Titan din Sectorul 3. Aproape 40.000 de persoane au petrecut în aer liber, la temperaturi care au ajuns şi la minus 6 grade Celsius.

În Piaţa George Enescu, la evenimentul intitulat "Selfie de Bucureşti", pentru care Primăria Capitalei a plătit aproximativ 700.000 euro, spectacolul a culminat cu un foc de artificii de 11 minute. La eveniment au participat aproximativ 30.000 de persoane.

Printre artiştii care au concertat au fost Delia, Loredana, B.U.G. Mafia, Holograf, Andreea Bălan, Ştefan Bănica Jr., Proconsul, Corina, Vunk, What’s Up, Adda, Voltaj, Pepe, Mihail şi Camioane în Mulţime.

În Parcul Titan, locuitorii Sectorului 3 au participat, începând cu ora 19.30, la evenimentul „O noapte de 10” - Revelion 2017, accesul publicului la eveniment fiind liber. La concert au participat aproximativ zece mii de persoane. Printre artiştii care au concertat sunt B.U.G. Mafia, Loredana, Viţa de Vie şi Mihai Margineanu & Band.

La nivel naţional, 150.000 de oameni au petrecut Revelionul în aer liber, participând la evenimente organizate în 143 de locaţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici