Video. Sneakers de legendă: descoperă secretele din încălţămintea ta preferată

  • Industria adidaşilor a fost mereu în topul preferinţelor tinerilor
  • Anumite modele au intrat în legendă şi continuă să fie dorite în prezent
  • Care este secretul acestui fenomen al modei ne este prezentat într-un documentar marca BBC
853 afișări
Imaginea articolului Video. Sneakers de legendă: descoperă secretele din încălţămintea ta preferată

Sursa foto: profimedia

Industria adidaşilor a fost mereu în topul preferinţelor tinerilor. Anumite modele au intrat în legendă şi continuă să fie dorite în prezent. Care este secretul acestui fenomen al modei ne este prezentat într-un documentar marca BBC.

Industria adidaşilor a triplat producţia în ultimii 10 ani şi în prezent reprezintă jumătate din vânzările globale de încălţăminte. Au devenit instant un fenomen al modei, iar modelele iconice sunt extrem de cerute la ora actuală.

Oraşul New York este locul unde s-a născut cultura Sneakers. De la jucători de baschet, la breakdanceri, rapperi, colecţionari şi împătimiţi, adidaşii au devenit un obiect al modei marcant al epocii noastre.

Cum s-a întâmplat acest lucru? Şi de ce nu ne putem opri din a-i cumpara?

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici