Video VIDEO. Tineri blocaţi pe o insulă de pe Crişul Repede, salvaţi de pompieri. Nivelul apei a crescut brusc în zonă

Pompierii militari orădeni au intervenit, joi, pentru salvarea unui grup de tineri de pe o insulă de pe Crişul Repede.

519 afișări

O persoană a cerut ajutor la 112 pentru salvarea a 12 tineri, din care 11 cu vârste între 14 şi 17 ani şi un adult, rămaşi captivi pe o insuliţă de pe Crişul Repede.

Apelantul a precizat că grupul traversase Crişul Repede fără probleme, pentru a ajunge pe insuliţă, însă nivelul apei a crescut brusc în zonă în urma unei deversări controlate a apei dintr-un baraj al Hidroelectrica, grupul aflându-se în imposibilitatea de a se întoarce din cauza curenţilor puternici.

Pentru salvarea tinerilor, la faţa locului s-au deplasat de urgenţă trei echipaje de pompieri militari din cadrul Detaşamentelor 1 şi 2 Oradea, care au intervenit cu bărcile din dotare, reuşind, în scurt timp, să-i aducă, teferi, la mal.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici