VIDEO Un autobuz cu zeci de pasageri a ieşit de pe şosea şi s-a oprit pe malul unui râu. Motivul derapajului

  • Un autobuz din oraşul Sibiu în care se aflau aproximativ 30 de pasageri a ieşit de pe şosea şi s-a oprit pe un pasaj pietonal de pe malul râului Cibin.
  • Se pare că şoferului i s-a făcut rău.
  • Nicio persoană nu a fost rănită, iar traficul nu este afectat.
1148 afișări
Imaginea articolului VIDEO Un autobuz cu zeci de pasageri a ieşit de pe şosea şi s-a oprit pe malul unui râu. Motivul derapajului

Sursă imagini:; YouTube Sibiu Independent

Accidentul a avut loc pe strada Malului, în apropierea intersecţiei cu Neculce din oraşul Sibiu. Un autobuz a părăsit şoseaua pe partea stânga, oprindu-se în zona pasajului pietonal de pe malul râului Cibin.

În autobuz se aflau în jur de 30 de pasageri, dar nu sunt victime, anunţă autorităţile. Din primele cercetari, se pare că şoferului i s-a făcut rău.

Traficul rutier nu a fost afectat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici