VIDEO. Un pieton recalcitrant le-a dat de furcă poliţiştilor constănţeni. A fost nevoie de 7 oameni ai legii pentru a-l calma pe bărbat

  • Un pieton recalcitrant a fost încătuşat de poliţişti, vineri, după ce a fost prins trecând strada prin loc nepermis
  • Acesta a refuzat să se legitimeze
  • Bărbatul s-a luptat mai multe minute cu oamenii legii, care încercau să îl urce în maşina poliţiei
3732 afișări
Imaginea articolului VIDEO. Un pieton recalcitrant le-a dat de furcă poliţiştilor constănţeni. A fost nevoie de 7 oameni ai legii pentru a-l calma pe bărbat

Sursa: Facebook @Florea Florică Turcu

Poliţiştii din Constanţa au efectuat vineri dimineaţă o acţiune în zona Gării, privind traversarea neregulamentară a pietonilor. Aceştia au văzut un bărbat care a trecut strada prin loc nepermis şi au încercat să îl legitimeze.

În imaginile surprinse la faţa locului şi publicate pe o reţea de socializare se observă cum pietonul nu colaborează cu poliţiştii şi refuză să îşi arate actele. Mai mult, acesta refuză să urce în maşina de poliţie pentru a fi dus la secţie. Cei doi poliţişti încearcă minute în şir, în mijlocul străzii, să îl convingă pe acesta să meargă la secţie.

La scurt timp, în ajutorul agenţilor poliţiei rutiere vin alţi cinci poliţişti, care reuşesc în cele din urmă să îl încătuşeze pe bărbat şi să îl bage în maşina poliţiei.

Tânărul de 25 de ani a fost dus la secţie şi amendat cu 290 de lei pentru traversarea neregulamentară şi cu 1.500 de lei pentru refuzul de legitimare, au precizat pentru MEDIAFAX reprezentanţii Poliţiei Constanţa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
pieton,
ceartă,
stradă

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici