VIDEO | Un urs a fost filmat pe o pârtie din Predeal, la doar câţiva metri de turişti. Anunţul Jandarmeriei

Un urs a fost filmat pe pârtia Clăbucet din Predeal, la doar câţiva metri de turişti. Reprezentanţii Jandarmeriei Braşov susţin nu a fost necesară izolarea zonei şi că turiştii nu au fost în pericol.

2772 afișări
Imaginea articolului VIDEO | Un urs a fost filmat pe o pârtie din Predeal, la doar câţiva metri de turişti. Anunţul Jandarmeriei

VIDEO | Un urs a fost filmat pe o pârtie din Predeal, la doar câţiva metri de turişti

În filmul realizat duminică de un turist şi postat pe Facebook se vede cum ursul iese din pădure, se opreşte pentru câteva clipe la marginea pârtiei şi, apoi, speriat, fuge înapoi printre copaci.

Potrivit Jandarmeriei Braşov, evenimentul nu a fost sesizat prin numărul de urgenţă 112, dar cei doi jandarmi care erau de serviciu în zonă s-au autosesizat şi au alungat ursul în pădure.

„Nu a fost necesară izolarea zonei şi nu a fost pusă în pericol viaţa şi integritatea persoanelor din zonă”, au mai transmis reprezentanţii Jandarmeriei Braşov.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
urs,
pârtie,
clăbucet

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici