VIDEO Van Damme, distracţie pe ritmuri de manele cu mai mulţi români. Clipul cu celebrul actor, viral pe net

  • Actorul Jean-Claude Van Damme a venit în România.
  • Celebrul actor a fost filmat într-o maşină, cu mai mulţi clujeni, distrându-se pe muzica manelistului Tzancă Uraganu.
  • Clipul a ajuns viral pe Facebook.
51164 afișări
Van Damme a fost filmat într-o maşină, miercuri după-amiază, alături de mai mulţi clujeni. „Nu e şmecherie, e pe bune. E fratele meu, pe viaţă!”, spune şoferul, care l-a şi filmat pe actor. Văzând că este filmat, Van Damme i-a atras atenţia însă, precizând totodată că nu vrea să apară pe net. 
 
„No good for social network” (trad Nu este în regulă pentru reţelele de socializare ), a spus celebrul actor.
 
În doar câteva ore, clipul postat de tânăr are peste 120.000 de vizualizări şi mii de comentarii şi reacţii. 
 
Mii de internauţi români, dar şi străini, au comentat la clip: „genial”, scrie un bărbat; „ai făcut istorie”, adaugă un altul”; „vedeţi să nu-l supăraţi că vă bate în 3 exemplare”, comentează o femeie;  „Van Damme with gypsies wow”, comentează o internaută din Lituania. 
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici