Vitezomani prinşi în trafic pe Autostrada A3 Turda - Borş: un tânăr avea 226 km/oră

Mai mulţi şoferi au fost prinşi circulând cu viteză extremă pe Autostrada A3 Turda - Borş, unul dintre ei, un tânăr de 27 de ani, fiind înregistrat cu aparatul radar cu o viteză de 226 de kilometri pe oră.

293 afișări
Imaginea articolului Vitezomani prinşi în trafic pe Autostrada A3 Turda - Borş: un tânăr avea 226 km/oră

Vitezomani prinşi în trafic pe Autostrada A3 Turda - Borş: un tânăr avea 226 km/oră

Poliţiştii au depistat un şofer de 23 de ani, din judeţul Sălaj, în timp ce rula pe Autostrada A3 cu o viteză de 197 km/h. El a primit o amendă de 1.305 lei şi i-a fost reţinut permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.

De asemenea, tot pe Autostrada A3 a fost depistat un tânăr de 27 de ani, în timp ce conducea maşina cu viteza de 226 km/h. Şoferului i s-a aplicat o amendă în valoare de 2900 de lei şi s-a dispus reţinerea permisului de conducere pentru o perioadă de 120 de zile.

Între orele 11:00 - 17:00, alţi patru şoferi au fost depistaţi conducând cu viteze cuprinse între 183 şi 191 km/h , depăşind astfel limita maximă admisă pe respectivul sector de drum cu mai mult de 50 km/h, iar alţi trei şoferi au fost depistaţi depăşind, în zona de acţiune a indicatorului „depăşirea interzisă”, pe breteaua de ieşire către localitatea Cheţani.

Acţiunile poliţiştilor din cadrul Biroului de Poliţie Autostrada A3 Turda-Borş au avut acţiuni în baza planului ROADPOL - Speed Marathon, atât pe tronsonul Câmpia Turzii – Nădăşelu, cât şi pe tronsonul Târgu Mureş – Cheţani.

Astfel, doar vineri, pe tronsonul de autostradă Târgu Mureş – Cheţani, în intervalul orar 10:00 – 18:30, poliţiştii au aplicat peste 80 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 65.940 lei. Dintre acestea, 67 au fost aplicate ca urmare a nerespectării regimului legal de viteză, 3 pentru efectuarea manevrei de depăşire neregulamentară, iar restul pentru alte abateri . Au fost reţinute 10 permise de conducere şi retrase 3 certificate de înmatriculare .

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici