Vlad Voiculescu, după tragedia de la ”Victor Babeş”: ”Nicuşor Dan nu mi-a răspuns la telefon”

  • Vlad Voiculescu spune că a încercat să îl sune pe primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, luni seară, dar acesta nu i-a răspuns la telefon.
  • Vlad Voiculescu: ”Nu era ceva ce primarul putea să facă în momentul acela.”
627 afișări
Imaginea articolului Vlad Voiculescu, după tragedia de la ”Victor Babeş”: ”Nicuşor Dan nu mi-a răspuns la telefon”

Vlad Voiculescu, după tragedia de la ”Victor Babeş”: ”Nicuşor Dan nu mi-a răspuns la telefon”

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, spune că a încercat să îl sune pe primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, luni seara, când era în drum spre Spitalul  Victor Babeş, însă acesta nu i-a răspuns la telefon.

„Când eram în drum spre ”Victor Babeş” am încercat să-l sun. Nu mi-a răspuns la telefon,” spune Vlad Voiculescu despre Nicuşor Dan.

El menţionează, însă, că primarul general al Capitalei nu putea face nimic luni seara.

„Să fim clari, nu era ceva ce primarul putea să facă în momentul acela”, conchide ministrul Sănătăţii.

Trei persoane au murit la Spitalul Victor Babeş din cauza unei probleme care a provocat întreruperea aparatelor de oxigen din unitatea ATI mobilă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici