Vladimir Mănăstireanu a fost numit preşedinte al ANSVSA

Vladimir Mănăstireanu, vicepreşedinte al Autorităţii Naţionale Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Animalelor (ANSVSA), a fost avansat de premierul Ponta în postul de preşedinte al instituţiei, rămas vacant după ce Mihai Ţurcanu a demisionat în primăvară, în urma scandalului laptelui infestat.

382 afișări
Imaginea articolului Vladimir Mănăstireanu a fost numit preşedinte al ANSVSA

Vladimir Mănăstireanu, preşedintele ANSVSA (Imagine: Liviu Adăscăliţei/Mediafax Foto)

În luna martie, ANSVSA a anunţat, că probele de lapte de la trei ferme şi două unităţi de prelucrare prezintă suspiciunea depăşirii limitelor admise pentru aflatoxină, în urma efectuării analizelor în cadrul laboratoarelor din reţeaua sanitară veterinară şi pentru siguranţa alimentelor.

Reprezentanţi ai agricultorilor şi industriei alimentare l-au criticat atunci pe şeful ANSVSA, Mihai Ţurcanu, pentru "lipsă de profesionalism", iar acesta a demisionat, premierul Ponta anunţând că va deveni consilierul său la Palatul Victoria pe domeniul pe care acesta este specializat.

Atribuţiile de preşedinte au fost preluate atunci, temporar, de vicepreşedintele Mănăstireanu, instalat acum prin decizie la conducerea instituţiei.

BACALAUREAT 2013: Tot ceea ce trebuie să ştii despre examenul din acest an

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici