Vor lucra gratis | Toţi cei cinci consilieri ai ministrului Carmen Dan, care beneficiază şi de pensie şi de salariu, renunţă la indemnizaţii

Cei cinci consilieri ai ministrului Afacerilor Interne, care beneficiază, în paralel, de pensie şi salariu, vor lucra gratuit, ca urmare a scandalului mediatic în care au fost implicaţi, ei urmând să renunţe la indemnizaţii, a spus, marţi, Carmen Dan.

7126 afișări
Imaginea articolului Vor lucra gratis | Toţi cei cinci consilieri ai ministrului Carmen Dan, care beneficiază şi de pensie şi de salariu, renunţă la indemnizaţii

Cei cinci consilieri ai ministrului Carmen Dan, care beneficiază şi de pensie şi salariu, şi-au dat demisia

„Surpriza frumoasă sau experienţa frumoasă pe care eu am trăit-o a fost că astăzi (marţi - n.red.), toţi cei cinci consilieri ai mei au venit la mine şi mi-au spus că situaţia în care ei se află şi care este atât de intens mediatizată în plan public este o situaţie care – cred ei – poate fi remediată într-un singur fel şi că din punctul lor de vedere, expunerea publică a situaţiei lor, deşi nu s-a nominalizat şi nu s-a vorbit decât la modul general, au considerat că imaginea ministerului este afectată şi că ministerul este vulnerabilizat, motiv pentru care au decis să solicite aprobarea mea de a ieşi din această situaţie”, a spus Carmen Dan, la România TV.

Ministrul de Interne a explicat că nu există posibilitatea de a renunţa la pensie, motiv pentru care cei cinci consilieri au ales că renunţe la salariu.

„Au ales să renunţe la indemnizaţie. Vă rog să mă credeţi că toţi cei care sunt în situaţia asta în cabinetul meu sunt oameni cu experienţă, care au activitate profesională recunoscută în spate şi care au muncit în Ministerul de Interne 20 de ani. Ei au ales, considerând că acest lucru vulnerabilizează Ministerul, au ales să plece din aceste poziţii. S-au oferit să rămână lângă mine şi să facă activitatea pe care au făcut-o şi înainte, fără să fie remuneraţi”, a completat Carmen Dan.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici