Vosganian: Greva nu este cea mai bună soluţie pentru rezolvarea problemelor la CFR

Greva nu este cea mai bună soluţie pentru rezolvarea problemelor în sectorul feroviar, a declarat, marţi, ministrul Economiei şi Finanţelor, Varujan Vosganian, arătând că revendicările ceferiştilor nu au legătură cu salariile.

12 afișări
Imaginea articolului Vosganian: Greva nu este cea mai bună soluţie pentru rezolvarea problemelor la CFR

Vosganian: Greva nu este cea mai bună soluţie pentru rezolvarea problemelor la CFR

"Ministerul Transporturilor are discuţii cu dânşii (n.r. - reprezentanţii ceferiştilor), dar din câte ştiu eu revendicările lor nu au legătură cu chestiuni legate de salarizare, ci de realizarea unei reforme la nivelul căilor ferate. Sunt de acord cu această reformă, că trebuie făcută, dar soluţia grevei nu este cea mai bună", a spus Vosganian.

Circulaţia feroviară va fi oprită vineri, între orele 7:00 şi 13:00, întrucât administraţiile CFR Călători şi CFR Infrastructură nu s-au înţeles cu sindicaliştii.

Sindicaliştii nu au primit marţi promisiuni pentru aprobarea bugetelor celor două companii, astfel că ameninţă cu întreruperea activităţii, pe termen nelimitat, data nefiind încă fixată.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici